VERANDERINGEN BIJ BOSOFFICE

 

Na ruim 22 jaar vol toewijding en passie te hebben geïnvesteerd in het opbouwen en leiden van Bosoffice, staan er wat veranderingen op stapel, zowel voor Bosoffice als voor mij persoonlijk.

Wij, Ewout en Lydia hebben altijd gedroomd van een buitenlands avontuur, en die droom wordt nu werkelijkheid. Halverwege april zullen wij naar het prachtige Portugal emigreren om daar een klein vakantieresort genaamd "Villa Sophia" te gaan runnen.

Wat staat Bosoffice te wachten?
Wij realiseren dat Bosoffice inmiddels een begrip is geworden in Alblasserdam en omgeving maar onze dienstverlening stopt niet! André en Robert zullen de winkel en reparatieafdeling gaan runnen, terwijl ik vanuit Portugal op afstand zal blijven ondersteunen zolang als nodig is.

Hoewel ik de afgelopen maanden actief op zoek ben geweest naar een geschikte opvolger om Bosoffice over te nemen, heb ik tot op heden nog geen succes gehad. De zoektocht zal dus worden voortgezet om Bosoffice een nieuw hoofdstuk te geven.

Indien jijzelf of iemand die je kent de ambitie hebt om Bosoffice over te nemen en met dezelfde passie voort te zetten, twijfel dan niet om contact met mij op te nemen via ewout@bosoffice.nl. De loyale klanten die Bosoffice hebben gevormd, verdienen een waardige opvolger.

Onze oprechte dank gaat uit naar al onze relaties, klanten, kennissen en vrienden voor het vertrouwen dat zij ons hebben geschonken gedurende de afgelopen 22 jaar. Ik hoop zelf tot en met 10 april 's ochtends aanwezig te zijn in onze winkel. Mocht ik u niet meer spreken of zien: nogmaals dank!"

Misschien mogen we je ooit begroeten op ons gezellige vakantieresort "Villa Sophia" aan de Zilverkust in Portugal. De boekingen zijn vanaf nu mogelijk! We kijken ernaar uit om je te verwelkomen. Wie weet tot ziens bij Villa Sophia!

Ewout & Lydia Bos

www.villasophia.nl

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN

 

Om onze klanten nog steeds van dienst te zijn en jullie ook op locatie te kunnen ondersteunen, zullen wij onze openingstijden aanpassen totdat er een opvolger is gevonden.

Vanaf 15 april zijn wij dagelijks geopend van 13:00 tot 18:00 uur.

We streven ernaar om u dezelfde hoge kwaliteit service te blijven bieden tijdens deze aangepaste openingstijden. Wij danken u voor uw begrip en flexibiliteit in deze overgangsperiode.