OVER ONS

Bosoffice.nl is een dynamische computerzaak die is opgericht in 2001. Wij leveren behalve complete systemen & laptops, tablets en telefoons alles wat u van een computerzaak mag verwachten, zoals:  losse componenten, randapparatuur, tablets, printsupplies, etc.

Wij staan dagelijks voor u klaar met goede en eerlijke adviezen. Klantgerichtheid, flexibiliteit en eerlijke prijzen staan bij ons hoog in het vaandel, zonder concessies te doen aan de kwaliteit en de service. Door de combinatie van jarenlange ervaring en de input van jonge krachten weten we voor elk probleem een oplossing op maat te bieden. Ook door partnerships met specialisten op bijvoorbeeld het gebied van netwerkinfrastructuur, kunnen wij een complete oplossing bieden voor zowel de particuliere als de zakelijke klant.

ONZE DOELSTELLING

Door continu te werken aan de kwaliteit, door rekening te houden met de wensen van onze klanten en door te werken met uitsluitend de betere merken, proberen wij een betrouwbare kwaliteitsleverancier te zijn van computer hardware en alle aanverwante producten. Door het volgen van de laatste trends op computergebied middels vakbladen en door een wijdvertakt netwerk binnen de computerbranche, streven wij naar een up-to-date en uitgebalanceerd assortiment om de klant optimaal van dienst te kunnen zijn.

ONZE KLANTEN

Vele klanten, zowel zakelijk als particulier, hebben inmiddels naar tevredenheid van onze producten en diensten gebruik gemaakt. En we mogen met trots zeggen dat dit aantal nog dagelijks groeit. In onze klantenbenadering blijven wij streven naar optimale klanttevredenheid. Daarom staan wij open voor input vanuit de klant. Ook als u van mening bent dat wij anders hadden moeten handelen gaan we graag met u in gesprek.

ONZE SERVICE

Kwaliteit staat bij ons erg hoog in het vaandel. Daarom vindt u bij Bosoffice.nl uitsluitend A-merk componenten en randapparatuur, en krijgt u als consument altijd minimaal 1 jaar garantie. Bij een probleem of defect zoeken wij voor u de beste en snelste oplossing.