REPARATIES

Bosoffice is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het repareren van computers, laptops, tablets en telefoons. Er zijn weinig apparaten die we niet kunnen repareren. 


VERKOOP

Bij Bosoffice kunt u uitstekend terecht voor het aanschaffen van een computer, laptop, tablet of telefoon. Tevens hebben wij een uitgebreid assortiment aan producten zoals; randapparatuur, inktpatronen, kabels, opladers, hoesjes en screenprotectors.


SERVICE AAN HUIS

Bosoffice komt ook bij u thuis of op kantoor. Sommige problemen (b.v. wifi of internet) kunnen soms beter bij u thuis bekeken worden. Het kan ook zijn dat u uw computer niet kan missen of uit handen wil geven. Ook als u slecht ter been bent of niet de mogelijkheid heeft om uw computer of laptop langs te brengen, biedt deze optie uitkomst.


DATA RECOVERY

Dataverlies kan een groot probleem zijn. Een probleem dat vraagt om een oplossing: data recovery. En dan het liefst zo professioneel mogelijk. Uw verloren gewaande data kunnen immers vertrouwelijk of heel waardevol zijn. Voor u als persoon of voor uw bedrijf. Dataverlies kan een enorme kostenpost zijn en voor heel wat hoofdbrekens zorgen. Data recovery is dé oplossing.