HULP OP AFSTAND

 

Hulp op afstand is een uitstekende optie wanneer je met een computerprobleem kampt en dit probleem snel en doeltreffend wilt oplossen, of als je niet in staat bent om onze winkel te bezoeken. In dergelijke situaties kunnen wij gemakkelijk meekijken op jouw scherm en op afstand problemen verhelpen door gebruik te maken van speciale software.

 

TARIEVEN

 

Starttarief / Probleemdiagnose:


Kosten voor hulp op afstand bedragen 17,50 per kwartier.

 

De minimale kosten die gefactureerd worden zijn 17,50 ook als wij korter dan een kwartier bezig zijn.

 

In sommige gevallen is het probleem te complex waardoor dit niet op afstand kan worden opgelost of teveel tijd gaat kosten.

Dat kan betekenen dat we u verzoeken om het apparaat in onze vestiging in Alblasserdam in te leveren.


Als we van mening zijn dat we het probleem op afstand kunnen oplossen, gaan we aan de slag. Je kunt eenvoudig betalen via een betaallink na afloop van de dienst. 

 

Omdat de aard van technische problemen vooraf moeilijk te voorspellen is, kunnen we niet exact aangeven wat de totale kosten zullen zijn. Tijdens de probleemdiagnose zullen we echter ons best doen om een zo nauwkeurig mogelijke schatting te geven. 
 
*Prijs kan variëren op basis van daadwerkelijk verleend advies.

 

HULP OP AFSTAND AANVRAGEN

 

Om onze service voor hulp op afstand aan te vragen, volg je eenvoudig deze stappen:    

  1. Vul onderstaand formulier in    

  2. Beschrijf het probleem in detail. Onthoud dat een gedetailleerde beschrijving ons in staat stelt om jouw probleem sneller en efficiënter op te lossen.

  3. Nadat je het formulier hebt verstuurd, zal de technische dienst zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om verdere stappen te bespreken.