Wij zijn dagelijks geopend van 9:00 tot 18:00 uur. Op zaterdag zijn wij gesloten.

Meer dan 15 jaar ervaring..

Bij Bosoffice.nl staan we al jaren bekend om onze  reparaties van computer, maar ook laptops, telefoons en andere apparaten repareren wij dagelijks.

Start je pc start niet meer, heeft hij een virus of wordt hij steeds trager? Zoek je een bekwame en betrouwbare pc specialist voor je computer reparatie? Een probleem met de pc kan vaak verschillende oorzaken hebben. Soms hebben de problemen te maken met de software, maar ook problemen met de hardware (onderdelen) komen vaak voor.

De computerspecialisten van Bosoffice repareren al jaren alle voorkomende defecten aan alle merken pc’s. Voor een volledige diagnose van je pc kun je terecht bij Bosoffice in Alblasserdam . Zo weet je vooraf waar je aan toe bent en kan je snel weer met een goed werkende computer aan de slag!

 

Welke merken repareren wij?

Daar kunnen we kort in zijn. Alle soorten en merken! Of het nu gaat om een desktop kast, werkstation, all-in-one pc of compacte thin client, de computer experts van Bosoffice hebben voor elke pc een oplossing. De meeste onderdelen voor alle merken pc’s zijn op voorraad, dus kan je pc reparatie vlot en effectief worden uitgevoerd.

 

Complete diagnose voorafgaand aan je reparatie 

Wij snappen dat je graag vooraf wil weten waar u aan toe bent. Omdat verschillende problemen verschillende oorzaken en oplossingen kennen, is een goede diagnose essentieel. Voor zo’n diagnose kunt je bij Bosoffice terecht. Voorafgaand aan je reparatie ontvang je een prijsopgaaf met de verschillende mogelijkheden voor reparatie. Je weet dus altijd waarvoor je akkoord geeft!

 

.