Het is zo ver, Alblasserdam krijgt glasvezel internet

U heeft vast het goede nieuws al gehoord: Ook in Alblasserdam legt Delta supersnel glasvezel internet aan! Vanaf 1 oktober zullen de werkzaamheden beginnen. Wij, van Zeker Digitaal, vinden het een goede zaak dat ook ons dorp nu aangesloten wordt op glasvezel en daarmee klaar is voor de toekomst. 

 

Wat is glasvezel internet eigenlijk?

Glasvezel is de nieuwste en meest toekomstbestendige verbinding voor thuisinternet. Door middel van een flinterdunne draad van glas wordt het internet (en TV) signaal naar uw huis verzonden door snelle lichtsignaaltjes. Hierdoor kunnen, sneller dan bij traditionele technieken zoals coax (tv kabel) en adsl (telefoonlijn), flinke hoeveelheden data worden verstuurd. 

 

Wat wordt er beter als ik glasvezel internet neem?

Zeker nu we heel veel thuiswerken, videobellen en online vergaderen wilt u dat u een goede en stabiele internetverbinding hebt. Glasvezel biedt dat, zowel download als upload. Bij glasvezel zijn deze snelheden namelijk gelijk. Uw upload wordt dus veel sneller ten opzichte van je huidige provider! De snelheid van glasvezel merkt u vooral wanneer u gebruik maakt van wifi, Netflix of andere videodiensten, online werken en studeren of tijdens het spelen van online games en vele andere toepassingen.

 

De mogelijkheden van glasvezel zijn een stuk groter dan die van andere internet-technieken. Hiermee weet u dus zeker dat u niet alleen vandaag, maar ook de komende jaren voorzien bent van een toekomst-vast internetsignaal. En het mooie is: als u voor glasvezel kiest behoud u natuurlijk ook uw huidige adsl- en coax aansluiting. Er is dus altijd een mogelijkheid om weer terug te stappen naar deze verbindingen. Maar u zorgt dus wél voor meer keuzemogelijkheden voor uw huis.

 

 

Waarom nu overstappen? 

Indien u zich bij één van de providers aanmeldt voor een jaarcontract krijgt u een gratis glasvezelaansluiting t.w.v. € 650. U gaat natuurlijk pas betalen als de glasvezel aansluiting aangelegd is en u de lijn kunt gebruiken. Daarnaast hebben de providers op dit moment superscherpe aanbiedingen:

 

  • Bij Caiway krijgt u de eerste zes maanden een flinke korting op uw Internet of Internet & TV pakket.
  • Bij DELTA ontvangt u een installatie tot in de nok inclusief een zeer goed wifi netwerk op drie verdiepingen via een mesh-systeem.

Maar ook na de actieperiode betaalt u in veel gevallen een vergelijkbaar maandbedrag voor glasvezel ten opzichte van coax of ADSL.  

Meer weten? 

Overstappen naar glasvezel is niet eng. Wij kunnen u hierin goed begeleiden en al uw vragen beantwoorden. Daarnaast kunnen wij u helpen een keuze te maken uit de verschillende aanbieders. Dus twijfel niet en neem gerust even contact met ons op.