Wij staan voor deugdelijke producten. En wij willen dat u zoveel en zo lang mogelijk kunt genieten van de producten die wij hebben geleverd. Daarom staat service bij ons hoog in het vaandel. Mocht er onverhoopt iets defect zijn, dan kijken samen met u hoe we dit zo snel mogelijk op kunnen lossen.
 

Wij geven minimaal 2 jaar garantie op alle nieuwe producten. Op reparaties krijgt u minimaal 3 maanden garantie. Alle garantiegevallen handelen we snel en kosteloos voor u af. Valt een defect niet onder de garantie omdat het bijvoorbeeld gebruiksschade betreft, dan nemen wij eerst contact met u op zodat u niet achteraf met onvoorziene kosten wordt geconfronteerd.
 

Wilt u direct duidelijkheid over een eventueel garantiegeval? Bel ons dan op 0786917057. E-mailen of even langskomen mag natuurlijk ook altijd. 


Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.