Wil je je mobile telefoon laten repareren? Dan bent u bij Bosoffice.nl op het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in de reparatie van mobile telefoons. Een telefoon reparatie duurt minimaal 30 minuten tot maximaal een uur, afhankelijk van de soort reparatie die op dat moment uitgevoerd wordt.

Indien er sprake is van meerdere mankementen aan uw toestel dan zal de reparatie ook wat langer duren. Mede dankzij onze lange ervaring in telefoon reparatie bieden wij u kwaliteit en vakkundigheid aan die gepaard gaan met een zeer snelle service. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit van onze reparaties daarom gebruikt uitsluitend hoogwaardige onderdelen van originele kwaliteit voor uw reparatie. Wij bieden tevens drie maanden garantie op het vervangen onderdeel van uw toestel. 


Reparatie tarieven apple iphone 5
Prijs
Scherm vervangen origineel OEM€ 79
Home knop vervangenbel 078-69 170 57 of email ons voor de prijs
Camera vervangenbel 078-69 170 57 of email ons voor de prijs
Trilmotor vervangenbel 078-69 170 57 of email ons voor de prijs
Aan/uit knop vervangenbel 078-69 170 57 of email ons voor de prijs
Volume knop vervangenbel 078-69 170 57 of email ons voor de prijs
Batterij vervangenbel 078-69 170 57 of email ons voor de prijs
Audio Jack vervangenbel 078-69 170 57 of email ons voor de prijs
Laadconnector vervangenbel 078-69 170 57 of email ons voor de prijs

Originele kwaliteit onderdelen:
Wij hechten veel waarde aan kwaliteit van onze reparaties en gebruiken uitsluitend hoogwaardige onderdelen. De kwaliteit van onze reparaties waarborgen wij door gebruik te maken van enkel originele onderdelen zowel (als anders niet kan), OEM onderdelen. OEM staat voor ‘Original Equipment Manufacturer’ en is een fabrikant die onderdelen fabriceert met dezelfde kwaliteit. De onderdelen zijn rechtstreeks afkomstig van de fabrikant. Garant voor kwaliteit.

Garantie:
U heeft 3 maanden garantie op het vervangen onderdeel, met uitzondering voor batterijen en waterschade.

Factuur:
U krijgt bij ons direct uw factuur, zowel schriftelijk als per e-mail.

Verzekering:
Indien u verzekerd bent tegen uw schade via een inboedelverzekering of telefoonverzekering kunt u ons factuur opsturen naar uw instantie voor vergoeding.
U kunt het beste vooraf even contact opnemen met uw verzekering of uw schade wel wordt vergoed.

Reparatietijd:
Een gemiddelde reparatie duurt  tussen 30-60 minuten, afhankelijk van het probleem.


Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.